بازدید این صفحه : 21229
 زمان بازدید : 0.3276
نظر شما در مورد کیفیت خدمت رسانی در این بیمارستان چیست

روابط عمومی بیمارستان کارون
افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان کارون با حضور استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گتوند به مناسبت هفته دفاع مقدس کلینیک تخصصی بیمارستان کارون با حضور استاندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز افتتاح شد.
 ١٠:٥٢ - يکشنبه ٦ مهر ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
21 سپتامبر؛ روز جهانی آلزایمر
«آلزایمر»، نوعی بیماری علاج‌ ناپذیر است که برای اولین بار در سال ۱۹۰۶ میلادی توسط یک روانپزشک آلمانی به نام «آلویز آلزایمر»، به جهان معرفی شد. هر چند که آلزایمر در دوران جوانی و دهه ۴۰ زندگی افراد جامعه نیز به عنوان «آلزایمر زودرس» مشاهده می شود ولی عمدتا در افراد بالای ۶۵ سال آلزایمر اتفاق می‌افتد.
 ٠٨:١١ - دوشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
راه اندازی خطوط تلفن ثابت مجزا جهت کلینیک تخصصی بیمارستان کارون
به نقل از روابط عمومی بیمارستان کارون جهت رفاه حال همشهریان عزیز 4 خط تلفن ثابت مجزا به کلینیک تخصصی این بیمارستان تخصیص داده شد.
 ٠٨:١٦ - چهارشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تقدیر و تشکر دکتر هومن کلانتری از دکتر یوسف پریدار
استاد گرانقدر،جناب آقای دکتر پریدار؛ در این لحظات سخت جدایی و وداع بر خود واجب میدانم که به پاس...
 ٠٨:١٧ - يکشنبه ١٦ شهريور ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
زنگ سلامتی1
آیا ویروس کرونا حس بویایی و چشایی را تحت تاثیر قرار می دهد؟
کاهش یا تغییر در حس بویایی و چشایی از پیامدهای شایع ابتلا به بیماری های ویروسی همانند آنفلوآنزا،سرماخوردگی و ... می باشد. گسترش همه گیری کووید19 در روزهای اخیر این سوال را برای بسیاری از مردم ایجاد کرده است که آیا ابتلا به این بیماری می تواند موجب کاهش یا تغییر در حس بویایی و چشایی افراد شود یا خیر!!
 ١١:١٨ - چهارشنبه ٤ تير ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>